Permanent Make Up/3D /Ombre brows

Ögonbryn
Ögonbryn blir mer markanta och får en vackrare form.

Eyeliner
Genom en exakt teckning i ögonfranslinjen ges ögonen en fin inramning som förstorar ögon samt får dina ögonfransar att se tätare ut. Blicken blir mer intensiv.

Läppar (lip-liner)
Små läppar som har en otydlig kontur eller ojämn form kan förbättras.

Image

Prislista

Ögonbryn2500kr
Eyeliner över/under2500/1500kr
Läppar (lip-liner)2500kr

Vanliga frågor och svar

Vad är permanent make-up?

Med micropigmentering (permanent make-up) menas en naturlig ritning som förbättrar ögonbryn, eyeliner eller läppliner. EU-godkända medicinska färger bestående av järnoxid, som inte innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande, tränger ca 0,5 mm ner i huden med hjälp av implementering av stabila pigment som går ihop med hud och hårfärg.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen i sig tar ca 2tim och utförs med hjälp av effektiva bedövningskrämer. För att få ett optimalt slutresultat behövs det en ny ifyllnad, den ingår i grundpriset. Läkningstiden för det behandlade område är 3 till 8 dagar.

Skillnaden mellan permanent make-up (micropigmentering) och vanlig tatuering?

Permanent make-up (micropigmentering) och vanlig tatuering liknar varandra men är samtidigt olika. En tatuering utförs på kroppen varpå färgen förs djupt in i huden. Detta ger ett permanent resultat som håller livet ut. Permanent make-up utförs i ansiktet där färgen istället förs in i översta hudlagret. Detta gör att den håller i ungefär 1-5 år. För permanent make-up används mindre och lättare maskiner än för traditionell tatuering, och nålarna som används är speciellt anpassade för att snabbt och smärtfritt föra in färgpigment in i huden.

3D för ögonbryn / ombre brows

-När det gäller ögonbrynen finns det 3D teknik/Ombre, ombre är en mix av 3D o skugga som kan utföra både med,microblading som är ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Sol, klor och saltvattensbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill var 6.månad.

Vid maskintatuering förs pigmentet ner i det översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål. En maskintatuering håller ca 2-5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering.

Kosmetisk tatuering i Stockholm

Njut av att slippa sminka dig – boka tid på 070 445 60 80 idag. Oavsett om du vill tatuera eyeliner eller om du önskar mer väldefinierade ögonbryn har vi både rätt utrustning och rätt pris för att ge dig det du önskar.

Image
Image
Image
Image

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop