Maderoterapia

Termen Maderoterapia kommer från spanska Madero = Wood och terapia = Terapi.

Maderotherapy (trädbehandling) är en behandling som kommer från Colombia och bygger på användningen av anatomiskt tillverkade träelement som gör 100% naturlig terapi utan allergiska reaktioner på huden.

Denna behandling är ett alternativ till regelbunden massage för kunder med oproportionerliga, lokaliserade fettfyndigheter och celluliter.

Fördelen med att använda specialdesignade träelement är att tillåta intensivt tryck på fibrös cellulit och att avlägsna fettavlagringar tillsammans med andra toxiner.
Image
Tekniken i denna massage innebär en serie rörelser som upprepas med några olika träelement. Genom att applicera dessa element på musklerna, fettavlagringar och celluliter stimulerar vi kroppens lymfatiska system och frigör det från ackumulerade toxiner. Denna frisättning från toxiner stimulerar metabolismen för att bränna fett . Även fickor av resistent celluliter bryts, hudens svullnad minskar och "apelsinskal" hanteras.

Minska Cellulit - Reducera fett - Eliminera toxiner - Lyfta rumpan - Forma lår och ben - Lymfdränerig - Förbättrar blodcirkulationen - Ökar ämnesomsättning - Reaktiverar produktionen av elastin, kollagen och vitamin E - Avkoppling ( trötta ben ).

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Minst 6 och upp till 10 behandlingar rekommenderas. Behandlingen utförs varje eller varanan som kan dag beroende på terapeutens bedömning, såväl som klientens reaktion.

Vem rekommenderas inte Maderotherapy?

Vi rekommenderar inte behandlingen till gravida kvinnor och ammande mödrar som rekommenderas att vänta i minst 4 månader för att återställa hormonbalansen för att säkra full effekt av behandlingarna.

Behandlingar fungerar inte under cykeln.

Dessutom rekommenderas personer med extremt uttalade kapillärer och vener att komma till konsultationer, men om villkoret är normalt kommer terapin vara mycket tilltalande eftersom den stimulerar cirkulation och blodflöde.

Är massagen smärtsam och får man blåmärken?

De första massagerna kan vara smärtsamma och därefter flyttas de till en mycket avslappnande och avkopplande massage. Blåmärkena är inte inneboende i denna massage, men kan uppstå i överkänslighet i den första serien, såväl som vid oprofessionell hantering av träelement.

Behandling varar ca 30 min.

Pris: 500 kr
Image
Image

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop