Ansiktsbehandlingar

Vi utför klassiska och kemiska ansiktsbehandlingar som anpassas efter varje hudtyp och problem för att hjälpa till att läka hudskador. Våra behandlingar innehåller en ny generation av AHA vid namn PHA och som effektivt löser upp det yttersta hudlagret.

Gamla och skadade hudceller avlägsnas effektivt tillsammans med smuts och avfall från tilltäppta porer. En behandling stimulerar huden till nybildning och ger synbart resultat vid hudproblem. Hur effektiv en AHA–produkt är beror på flera faktorer som koncentration, PH-värde, kemisk sammansättning och vilket AHA–ämne som används.
Image

Priser

Klassisk ansiktsbehandling inkl tre peelingar - 60 min650kr
Rengöring, toning, hudanalys, peeling, neutralisering, em press, porrengöring, akupressur, massage, ansiktsmask, avslutar med cremer.

A. Antioxidant booster +AHA+Plump Perfect Firming Treatment vid rynkor o trött hy.

B. Clarifing booster +AHA +Lermask vid acne, akneärr samt olika pigmenteringsproblem.
Djuprengöring - 45 min550kr
Rengöring, toning, hudanalys, peeling, empress, porrengöring, ansiktsmask, avslutar med cremer.
Lätt ansiktsbehandling - 45 min550kr
Rengöring, toning, hudanalys, peeling, akupressur, massage, mask, avslutar med cremer.
Face polish - 30 min350kr
Rengöring, effektiv peeling med glykolsyra, papayaextrakt & microkristaller, avslutas med crémer.
Ögonbehandling – Exuviance 30 min350kr
Rengöring av huden runt ögonen, därefter en lätt massage runt ögonpartiet, ögonmask med den unika ögonmasken/pads innehåller Lactobionic syror (G8) som ger optimal fukttillförsel till huden. Behandlingen avslutas med applicering av ögonkräm.
Askungebehandling/whitening - 40 min550kr
AHA-peeling, guldmask/optilight whitening. Perfekt för dig som vill ha en snabb uppfräschning!

Rengörning, 20%/30% peeling ,guldmask/optilight whitening samt kräm.
Lyxbehandling - 90 min950kr
I Lyxbehandling ingår Rengöring, toning, specialpeel, med papaya som innehåller aha, papayaenzym och mikrokristaller, booster beroende på hudtyp och AHA-peeling, neutralisering, em press, portömning, akupressur massage samt specialmask Guldmask eller Optilight Whitening beroende på hudproblem och ögonmask. Avslutar med cremer.

Till behandlingarna erbjuds exklusiva tillägg för ökat resultat - Empress ultraljudsteknink, spec.mask och booster.

Empress ultraljudsteknik är ett hjälpmedel för att exfoliera/vitalisera/massera huden, ta bort comedoner, orenheter och döda hudceller från den friska hyn och porerna. Den används även för att föra in näringsämnen (såsom vitaminer, hyaluron) djupt in i huden. Denna process stramar upp huden, ökar blodcirkulationen, minskar åldersfläckar och hjälper till att förbättra hudens elasticitet. Lämpar sig för alla hudtyper.

Bli av med dina pormaskar

Få den hy du önskar – ring oss på 070 445 60 80 idag. Våra produkter är fria från allergener, och vi erbjuder alltid bra priser. Oavsett om du önskar en portömning eller en pha behandling är du varmt välkommen till vår salong i Hägersten. Vi är noga med att alltid avsätta den tid som behövs, och personlig service sätts alltid i första rummet.
Image
Image

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop