Ansiktsbehandlingar

Vi utför klassiska och kemiska ansiktsbehandlingar som anpassas efter varje hudtyp och problem för att hjälpa till att läka hudskador. Våra behandlingar innehåller en ny generation av AHA vid namn PHA och som effektivt löser upp det yttersta hudlagret.

Gamla och skadade hudceller avlägsnas effektivt tillsammans med smuts och avfall från tilltäppta porer. En behandling stimulerar huden till nybildning och ger synbart resultat vid hudproblem. Hur effektiv en AHA–produkt är beror på flera faktorer som koncentration, PH-värde, kemisk sammansättning och vilket AHA–ämne som används.
Image
Klassisk ansiktsbehandling inkl tre peelingar - 60 min 600:-
Djuprengöring - 45 min 500:-

Rengöring, toning, hudanalys, peeling, neutralisering, em press, porrengöring, akupressur, massage, ansiktsmask, avslutar med cremer. 

A. Antioxidant booster +AHA+Plump Perfect Firming Treatment vid rynkor o trött hy.

B. Clarifing booster +AHA +Lermask vid acne, akneärr samt olika pigmenteringsproblem. 

Rengöring, toning, hudanalys, peeling, empress, porrengöring, ansiktsmask, avslutar med cremer.
Lätt ansiktsbehandling - 45 min 500:-  
Rengöring, toning, hudanalys, peeling, akupressur, massage, mask, avslutar med cremer.  
Face polish - 30 min 300:- Ögonbehandling - 30 min 300:-
Rengöring, effektiv peeling med glykolsyra, papayaextrakt & microkristaller, avslutas med crémer. Rengöring, toning, booster, ögonmask och kräm.
Askungebehandling/whitening - 40 min 500:- Lyxbehandling - 90 min 900:-

AHA-peeling, guldmask/optilight whitening. Perfekt för dig som vill ha en snabb uppfräschning! 

Rengörning, 20%/30% peeling ,guldmask/optilight whitening  samt kräm.

I Lyxbehandling ingår Rengöring, toning, specialpeel, med papaya som innehåller aha, papayaenzym och mikrokristaller, booster beroende på hudtyp och AHA-peeling, neutralisering, em press, portömning, akupressur massage samt specialmask Guldmask eller Optilight Whitening beroende på hudproblem och ögonmask. Avslutar med cremer

Kurbehandling – gör sex behandlingar, vi bjuder vi på en.

Till behandlingarna erbjuds exklusiva tillägg för ökat resultat - Empress ultraljudsteknink, spec.mask och booster.

Empress ultraljudsteknik är ett hjälpmedel för att exfoliera/vitalisera/massera huden, ta bort comedoner, orenheter och döda hudceller från den friska hyn och porerna. Den används även för att föra in näringsämnen (såsom vitaminer, hyaluron) djupt in i huden. Denna process stramar upp huden, ökar blodcirkulationen, minskar åldersfläckar och hjälper till att förbättra hudens elasticitet. Lämpar sig för alla hudtyper.

Bli av med dina pormaskar

Få den hy du önskar – ring oss på 070 445 60 80 idag. Våra produkter är fria från allergener, och vi erbjuder alltid bra priser. Oavsett om du önskar en portömning eller en pha behandling är du varmt välkommen till vår salong i Hägersten. Vi är noga med att alltid avsätta den tid som behövs, och personlig service sätts alltid i första rummet.
Image