Spa behandlingar

Unna Dig en unik upplevelse som framhäver Din naturliga skönhet. Hälsa genom vatten. Detta är den naturliga skönhetens hemlighet. Omfattande forskning och 50 års erfarenheter ligger bakom den naturligt verksamma och intensivt vårdande kroppsserien Babor Body Spa.
Image

Thermalvatten från Aachen

Redan för 2000 år sedan upptäckte man det helande och mineralrika källvattnet i Aachen och än idag är detta thermalvatten världsberömt för sina egenskaper, speciellt vid hudproblem hud och olika hudåkommor. Med en temperatur mellan 45-75 grader Celsius är detta den varmaste källan norr om Alperna.

Detta mineralrika källvatten mineraler är nyttigt för hudens naturliga balans och hälsa. Det stärker hudens immunförsvar och neutraliserar fria radikaler, varvid hudens egna funktioner stimuleras och förbättras.

Priser

Topp till tå - (2 tim) 1495kr
Den optimala behandlingen för dig som vill njuta till fullo av en fantastisk SPA upplevelse. Vi börjar behandlingen med en fruity scrub som gör huden sammetslen. Därefter följer en härlig behandling med fruktiga och multivitamin-ampuller som stimulerar cirkulationen och ger huden ny fräschör. Vitaminer, mineraler, näring och fruktsyror bidrar till hudens cell-förnyelseprocess och reparationsförmåga. Efter behandlingen följer en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling och multivitaminampull, Sedan läggs en fruktmask och skalpmassage utföres. Behandlingen avslutas med lätt kroppsmassage.
Firming Algae Pack - (80 min) 700kr
Denna spänstgivande behandling inleds med kroppspeeling följt av inpackning med spirulina alge. Detta är en närande och fuktgivande alg som ger huden fasthet. Den har också en utrensande effekt. Huden blir återfuktad och sammetslen. Skalpmassage och lätt kroppmassage ingår också.
Kroppspeeling - (60 min)600kr
Kroppspeeling tar effektivt bort döda hudceller. Därefter återfuktas huden med en passande body lotion. Behandlingen gör huden underbart len och ger en skön känsla.
Ryggbehandling - (rengöring) (60 min)600kr
Torrborstning, rengöring, peeling, neutralisering, ånga, porrengöring, massage, mask, lotion.
Image
Image

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop