Dermapen 4

Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Det som gör Dermapen så effektiv är bland annat behandlingens förmåga att stimulera kroppens egen nyproduktion av kollagen.

Kollagen är en grupp proteiner som finns naturligt i kroppen och som är nödvändigt för att huden, musklerna och våra leder ska må bra. Tyvärr börjar kroppens naturliga kollagenproduktion att minska rätt tidigt i livet, ofta redan i tjugoårsåldern, vilket i förlängningen leder till ålderstecken som stelhet och rynkor. Dermapen kan bidra till att bromsa ålderstecken och föryngra huden, jämna ut pigment, förminska porer och förbättra strukturen. Huden blir mjuk och får en helt ny lyster.
Image
Det är en smart teknik och behandlingen har flera fördelar: Dels stimulerar nåltekniken kroppens egen produktion av både ny hud och kollagen. Dels gör de supertunna kanalerna genom huden att vi kan föra ner aktiva och fuktgivande ämnen på djupet i huden, där de kan verka mer effektivt än om vi bara applicerar dem på hudens yta.

Effekten av en behandling med Dermapen kan nästan jämföras med effekten av en fraktionerad laserbehandling, men återhämtningstiden är kortare och mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

Dermapen 4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek.

Teknologin har utvecklats; högre hastighet och mer precision.

Det är också en säker behandlingsform. Dermapen är så exakt att vi kan behandla även känsliga områden – som hud vid ögon, ögonlock, näsa och andra känsliga partier. Mikronålsbehandlingen kan göras oavsett hudtyp, hudfärg, kön, ålder och årstid

Några exempel på behandlingsområden med Dermapen:
  • Åldrad hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Ärrbildningar
  • Stora porer
  • Pormaskar
  • Pigmentförändringar
  • Hudbristningar
  • Utstående hudförändringar, till exempel milier
Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att uppnå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat sker efter 3-6 behandlingar.

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar.

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men beroende på hur djup behandling är som utförts kan det ibland hålla i sig upp till en vecka. Under de första dagarna efter behandlingen rekommenderas du att avstå från sol, fysisk ansträngning som leder till att du svettas, smink samt att röra vid ansiktet för mycket eftersom det ökar risken för bakterier.

Prislista

Ansiktet 1800kr
Ansiktet hals, dekoltage med LA3500kr
utan LA2600kr
Om du vill kombinera: Dermapen behandling med ansiktsbehandling eller dermapeeling400kr extra
Image
Image

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop