Vill Du ha längre hår? Eller bara tjockare hår?

Kom in till oss och skaffa håret som Du alltid drömt om. Hos oss är ingenting omöjligt!

Så här går det till:

Vi delar upp Ditt hår i olika sektioner och fäster små lösa hårslingor i håret. Sedan klipper vi in dem i Ditt eget hår. Resultatet blir förbluffande bra, men allt beror på hur Du vill ha det. Ju mer och längre hår desto fler hårslingor behövs.

Vi arbetar med märket Great lenghts. De salonger, som jobbar med detta hår, har gått på särskild utbildning hos Great lenhgts, klarat slutprovet och fått diplom. Det som gör Great lenghts hår unikt är att fästena till hundra procent är av keratin (det som finns i våra egna hår), vilket betyder att fästena sliter i stort sett ingenting. Även insättning och uttag av löshåret är skonsam.

Merparten av allt löshår som finns till försäljning har genomgått en behandlingsprocess som är nedbrytande och slitsam. Men Great lenghts unika och patenterade behandlingsmetod gör att håret bevarar sin naturlighet till hundra procent.

Great leanght är så kallat remyhår, vilket betyder att alla hårstrån är rättvända. Detta innebär att håret får en naturlig följsamhet och glans med minimal frissighet. Hårförlängningar med denna kvalitet ger därför ett unikt resultat!

Är Du intresserad? Kom in till oss eller boka tid för en gratis konsultation!