Fibroblast

Purebeau fibroblast jämna ut & strama till utan kirurgi

Fibroblast är en ny revolutionerande metod som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner. Det är en behandlingsmetod som utvecklats av Purebeau i Tyskland.

Fibroblast skapar en naturell finish, både invändigt och utvändigt. Metoden arbetar bara i Epidermis, översta hudlagret, och använder sig av en elektrod som inte berör huden direkt. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash”, som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan.

Dessa små punkter gör huden omedelbart åtstramad i det behandlade området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen. Den ytliga “skada” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, vilket är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

 

 

Ögonlockslyft utan kirurgi & andra användningsområden

Fibroblast är en lämplig metod för dig som vill ha ögonlockslyft utan kirurgi. Metoden har också en rad andra användningsområden.

Uppstramning av slapp hud:

  • Hängande ögonlock
  • Påsar under ögonen
  • Panna
  • Överläpp
  • ”Kalkonhäng” på halsen
  • “Hamsterpåsar” på kinderna.

Utjämning av ojämnheter:

  • Rynkor
  • Ärr
  • Akneärr
  • Bristningar

Hur är behandlingen?

Smärta: Måttlig till låg.

Innan behandlingen påbörjas bedövas huden i 45 minuter, för att du inte ska uppleva något obehag.

Behandlingen resulterar i bildning av små bruna torra fläckar som består av intorkad hud. Inom 5–7 dagar faller dessa skorpor av, följt av svullnad med olika symptom 2–3 dagar. Lätt rodnad är synlig upp till tre veckor. Behandlingen medför att de döda hudcellerna som är på väg att lossna försvinner betydligt fortare, och efterlämnar ett nytt hudlager.

Efter behandlingen

Svullnad kan dämpas med kylblock. Vårda med läkande salva 10 dagar. Viss rodnad kan synas på huden i upp till sex veckor efter behandlingen.

Det är viktigt att skydda den behandlade huden med hög solskyddsfaktor i minst tre månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för bland annat hyperpigmentering.

Resultat

Hållbarhet upp till två år.

För att uppnå ett optimalt resultat krävs oftast flera behandlingar. Normalt två till fyra behandlingar, med minst sex veckors mellanrum.

Resultatet är individuellt, beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet. Optimalt för personer med mycket överflödig hud.

Fördelar jämfört med kirurgi

Snabb läkning och återhämtning. Du kan gå till jobbet direkt efteråt. Ingen risk för att ta bort för mycket hud. Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Priser Fibroblast

Ögonlockslyft 4000 sek
Rynkor över läppen 3.000 sek
Uppstramning av käklinjen/hamsterpåsar 5000 sek
Full ansiktsuppstramning 10.000 sek
Halsupstramning 5.000 sek
Dekolletage uppstramning 5.000 sek